кошница 0,00 лв. (0)
0886 720 768


УВАЖАЕМИ КЛИЕНТИ,

ПРЕДИ ДА ПОРЪЧАТЕ ДРЕШКИ, МОЛИМ ДА РАЗГЛЕДАТЕ ВНИМАТЕЛНО ТАБЛИЦАТА С РАЗМЕРИ КЪМ ИЗБРАНИЯ ОТ ВАС АРТИКУЛ. ВСЯКА ТАБЛИЦА Е КОНКРЕТНО ПОПЪЛНЕНА ЗА СЪОТВЕТНАТА ДРЕШКА. РАЗМЕРИТЕ СА ПОСОЧЕНИ В СМ И СА ИЗМЕРЕНИ В НЕРАЗТЕГЛЕНО СЪСТОЯНИЕ. НАЙ ЛЕСНО ЩЕ ПРЕЦЕНИТЕ, АКО ПРЕМЕРИТЕ СХОДНА ВАША ДРЕХА И ДА СРАВНИТЕ С РАЗМЕРИТЕ В ТАБЛИЦАТА.
 

Доставка

За поръчки над 100 лв. - безплатна доставка в срок от 2 до 5 работни дни.

Цената на доставка до всяка врата на страната в срок от 2 до 5 работни дни е 4.20 лв.

За точен час + 2.40 лв.

За доставка на едрогабаритни стоки - столчета за кола, бебешки колички, шезлонги, и др. обемни стоки под 100 лв., цената на доставка се договаря индивидуално по телефона.

За доставка на дървени детски кошари, легла и матраци има обявена индивидуална стойност към описанието на всеки продукт. Съответно и срок за изпълнение.


НОВО: За клиентите от София и Сливен, предлагаме безплатна доставка всеки понеделник до нашите магазини в тези градове. Всички поръчки, направени онлайн през седмицата от събота до петък до 11.00 ч., ще бъдат доставени в предстоящия понеделник до наш магазин /след 14:00 ч./, който Вие ни посочите. При този вид доставка, имате възможност, да поръчвате онлайн артикули, които не се предлагат в конкретния физически магазин. Когато видите поръчаните продукти, в случай, че не Ви допаднат, не сте задължени да ги закупите.
ВАЖНО: Безплатната доставка до наш обект, не се отнася за поръчки на колички, кошари, столчета и други обемни стоки, които сайтът предлага с безплатна доставка до адрес на клиента. Също не включва доставката на дървени легла и матраци, за които има конкретни тарифи за доставка.

За подробности по този вид услуга, не се притеснявайте да се свържете с нас.


Доставката се извършва от куриер, до посочен от Вас адрес или до удобен за Вас офис на Speedy.

Всички поръчки направени след 15.00ч., за делничен ден се обработват и изпращат на следващия ден. Ако поръчката е направена събота, неделя или през празничен ден се обработва и изпраща в първия работен ден.


Плащане:

1.Наложен платеж БЕЗ допълнително оскъпяване.

Плащането се извършва на място, с наложен платеж, чиято такса се поема от нас. Вие заплащате само сумата на направената от Вас поръчка без допълнително оскъпяване.

Молим Ви, да запазите касовата бележка, която сме поставили в опаковката, за евентуална замяна.

2. Банков път.

Прокредит Банк
IBAN: BG67PRCB92301049425310 / в лв. /
BIC: PRCBBGSF
получател:"Косара 26" ООД

Срокът на доставката, започва след получаване на парите по сметката.