Добре дошли в онлайн магазин Косара,   

 Намирате се в онлайн магазин Косара, който е следствие на нашия дългогодишен търговски опит във физическите ни магазини в София и Сливен. Огромното разнообразие на бебешки и детски стоки е трудно да се събере в едно затворено пространство, но тук, възможностите са необятни и с удоволствие Ви представяме богатата палитра от стоки за бебето и детето, която непрекъснато обновяваме.

Ние обичаме това, което правим. Щастливи сме, когато Вие - нашите клиенти, направите правилен избор и сте доволни от точното решение на нуждите си.

Свободата да изберете най-правилния продукт е важна за нас. Затова, винаги можете да замените или върнете всичко, което не отговаря на Вашите очаквания.

Обръщаме ви внимание, че пълният асортимент на онлайн магазин Косара не се предлага в нито един от физическите ни магазини, затова е добре да се информирате предварително, ако решите да посетите наш магазин за нещо конкретно, което сте си избрали тук. Също така има стоки в нашите физически обекти, които не се предлагат онлайн.

Не се притеснявайте да ни пишете или звъните по всички въпроси, които са в нашата компетенция.

гр. София
ж.к. Младост 1А
в търговски комплекс Билла
тел: 0885 807 678

Това сме хората, които с удоволствие комуникираме с Вас. 

гр. Сливен
кв. Българка
бул. "Ст. Стамболов", 
до бл. Фрегата        
тел: 0886 720 758