кошница 0,00 лв. (0)
0886 720 768


УВАЖАЕМИ КЛИЕНТИ,

ПРЕДИ ДА ПОРЪЧАТЕ ДРЕШКИ, МОЛИМ ДА РАЗГЛЕДАТЕ ВНИМАТЕЛНО ТАБЛИЦАТА С РАЗМЕРИ КЪМ ИЗБРАНИЯ ОТ ВАС АРТИКУЛ. ВСЯКА ТАБЛИЦА Е КОНКРЕТНО ПОПЪЛНЕНА ЗА СЪОТВЕТНАТА ДРЕШКА. РАЗМЕРИТЕ СА ПОСОЧЕНИ В СМ И СА ИЗМЕРЕНИ В НЕРАЗТЕГЛЕНО СЪСТОЯНИЕ. НАЙ ЛЕСНО ЩЕ ПРЕЦЕНИТЕ, АКО ПРЕМЕРИТЕ СХОДНА ВАША ДРЕХА И ДА СРАВНИТЕ С РАЗМЕРИТЕ В ТАБЛИЦАТА.
 

Доставка

За поръчки над 100 лв. - безплатна доставка.

Цената на доставка, за поръчки под 100 лв. е 4.20 лвЗа точен час + 2.40 лв.

Срокът за изпълнение на поръчките е 2 до 5 работни дни, със следните изключения:
- когато в посоченото населено място куриерът няма ежедневни доставки
- когато в поръчката има продукти от следните марки: Lorelli, Chipolino, Cangaroo, Kinder Kraft, Hauk, CAM, АВ мебели, срокът на доставка може да бъде от 2 до 7 работни дни

За доставка на едрогабаритни стоки - столчета за кола, бебешки колички, шезлонги, и др. обемни стоки под 100 лв., цената на доставка се договаря индивидуално по телефона.

За доставка на дървени детски кошари, легла и матраци има обявена индивидуална стойност към описанието на всеки продукт. Съответно и срок за изпълнение.

За клиентите от София и Сливен, предлагаме безплатна доставка всеки понеделник до нашите магазини в тези градове. Всички поръчки, направени онлайн през седмицата от събота до петък до 11.00 ч., ще бъдат доставени в предстоящия понеделник до наш магазин /след 14:00 ч./, който Вие ни посочите. При този вид доставка, имате възможност, да поръчвате онлайн артикули, които не се предлагат в конкретния физически магазин. Когато видите поръчаните продукти, в случай, че не Ви допаднат, не сте задължени да ги закупите.

ВАЖНО: Безплатната доставка до наш обект, не се отнася за поръчки на колички, кошари, столчета и други обемни стоки. Също не включва доставката на дървени легла и матраци, за които има конкретни тарифи за доставка.
За подробности по този вид услуга, не се притеснявайте да се свържете с нас.

Доставката се извършва от куриер, до посочен от Вас адрес или до удобен за Вас офис на Speedy.

За поръчки, направени събота, неделя или през празничен ден, срокът на доставка се брои от първия работен ден.


Плащане:

1.Наложен платеж БЕЗ допълнително оскъпяване.

Плащането се извършва на място, с наложен платеж, чиято такса се поема от нас. Вие заплащате само сумата на направената от Вас поръчка без допълнително оскъпяване.

Молим Ви, да запазите касовата бележка, която сме поставили в опаковката, за евентуална замяна.

2. Банков път.

Райфайзенбанк
"Здравец 8" ЕООД
BG43RZBB91551008372304 /в лв./
BIC: RZBBBGSF

Срокът на доставка, започва след получаване на парите по сметката.