УВАЖАЕМИ КЛИЕНТИ,

ПРЕДИ ДА ПОРЪЧАТЕ ДРЕШКИ, МОЛИМ ДА РАЗГЛЕДАТЕ ВНИМАТЕЛНО ТАБЛИЦАТА С РАЗМЕРИ КЪМ ИЗБРАНИЯ ОТ ВАС АРТИКУЛ. ВСЯКА ТАБЛИЦА Е КОНКРЕТНО ПОПЪЛНЕНА ЗА СЪОТВЕТНАТА ДРЕШКА. РАЗМЕРИТЕ СА ПОСОЧЕНИ В СМ И СА ИЗМЕРЕНИ В НЕРАЗТЕГЛЕНО СЪСТОЯНИЕ. НАЙ ЛЕСНО ЩЕ ПРЕЦЕНИТЕ, АКО ПРЕМЕРИТЕ СХОДНА ВАША ДРЕХА И ДА СРАВНИТЕ С РАЗМЕРИТЕ В ТАБЛИЦАТА.Доставка

За поръчки над 100 лв. - безплатна доставка.

Цената на доставка, за поръчки под 100 лв

- до офис на Еконт - 4.90 лв.

- до адрес с Интерлогистика - 4.90 лв.

Срокът за изпълнение на поръчките е 2 до 5 работни дни (в повечето случай до 2 раб. дни), със следните изключения:

- когато в посоченото населено място куриерът няма ежедневни доставки
- когато в поръчката има продукти от следните марки: Lorelli, Chipolino, Cangaroo, Kinder Kraft, Hauk, CAM, АВ мебели, срокът на доставка може да бъде от 2 до 7 работни дни

За доставка на едрогабаритни стоки - столчета за кола, бебешки колички, шезлонги, и др. обемни стоки под 100 лв., цената на доставка се договаря индивидуално по телефона.

За доставка на матраци има обявена индивидуална стойност към описанието на всеки продукт. Съответно и срок за изпълнение.

За клиентите от София и Сливен, предлагаме безплатна доставка всеки петък след 14.00ч. до нашите магазини в тези градове. Всички поръчки, направени онлайн през седмицата от четвъртък до следващата сряда, ще бъдат доставени в предстоящия петък до наш магазин /след 14:00 ч./, който Вие ни посочите.
Пример: Поръчка направена на 24.05.2018г /четвъртък/ ще бъде доставена следващия петък - 1.06.2018г. след 14.00 в посочения в коментара на поръчката наш търговски обект.
При този вид доставка, имате възможност, да поръчвате онлайн артикули, които не се предлагат в конкретния физически магазин. Когато видите поръчаните продукти, в случай, че не Ви допаднат, не сте задължени да ги закупите.

ВАЖНО: Безплатната доставка до наш обект, не се отнася за поръчки на колички, кошари, матраци, столчета и други обемни стоки.
За подробности по този вид услуга, не се притеснявайте да се свържете с нас на тел: 0886 720 768

За поръчки, направени събота, неделя или през празничен ден, срокът на доставка се брои от първия работен ден.

Плащане:

1.Наложен платеж БЕЗ допълнително оскъпяване.

Плащането се извършва на място, с наложен платеж, чиято такса се поема от нас. Вие заплащате само сумата на направената от Вас поръчка без допълнително оскъпяване.

Молим Ви, да запазите касовата бележка, която сме поставили в опаковката, за евентуална замяна.

2. Банков път.

Райфайзенбанк
"Здравец 8" ЕООД
BG43RZBB91551008372304 /в лв./
BIC: RZBBBGSF

Срокът на доставка, започва след получаване на парите по сметката.