УВАЖАЕМИ КЛИЕНТИ,

ПРЕДИ ДА ПОРЪЧАТЕ ДРЕШКИ, МОЛИМ ДА РАЗГЛЕДАТЕ ВНИМАТЕЛНО ТАБЛИЦАТА С РАЗМЕРИ КЪМ ИЗБРАНИЯ ОТ ВАС АРТИКУЛ. ВСЯКА ТАБЛИЦА Е КОНКРЕТНО ПОПЪЛНЕНА ЗА СЪОТВЕТНАТА ДРЕШКА. РАЗМЕРИТЕ СА ПОСОЧЕНИ В СМ И СА ИЗМЕРЕНИ В НЕРАЗТЕГЛЕНО СЪСТОЯНИЕ. НАЙ ЛЕСНО ЩЕ ПРЕЦЕНИТЕ, АКО ПРЕМЕРИТЕ СХОДНА ВАША ДРЕХА И ДА СРАВНИТЕ С РАЗМЕРИТЕ В ТАБЛИЦАТА.Доставка

За поръчки над 100 лв. - безплатна доставка.

Цената на доставка, за поръчки под 100 лв

- до офис на Еконт - 3.50 лв.

- до адрес с Интерлогистика - 4.50 лв.

Срокът за изпълнение на поръчките е 2 до 5 работни дни (в повечето случай до 2 раб. дни), със следните изключения:

- когато в посоченото населено място куриерът няма ежедневни доставки
- когато в поръчката има продукти от следните марки: Lorelli, Chipolino, Cangaroo, Kinder Kraft, Hauk, CAM, АВ мебели, срокът на доставка може да бъде от 2 до 7 работни дни

За доставка на едрогабаритни стоки - столчета за кола, бебешки колички, шезлонги, и др. обемни стоки под 100 лв., цената на доставка се договаря индивидуално по телефона.

За доставка на матраци има обявена индивидуална стойност към описанието на всеки продукт. Съответно и срок за изпълнение.

За клиентите от София и Сливен, предлагаме безплатна доставка всеки петък след 14.00ч. до нашите магазини в тези градове. Всички поръчки, направени онлайн през седмицата от четвъртък до следващата сряда, ще бъдат доставени в предстоящия петък до наш магазин /след 14:00 ч./, който Вие ни посочите.
Пример: Поръчка направена на 24.05.2018г /четвъртък/ ще бъде доставена следващия петък - 1.06.2018г. след 14.00 в посочения в коментара на поръчката наш търговски обект.
При този вид доставка, имате възможност, да поръчвате онлайн артикули, които не се предлагат в конкретния физически магазин. Когато видите поръчаните продукти, в случай, че не Ви допаднат, не сте задължени да ги закупите.

ВАЖНО: Безплатната доставка до наш обект, не се отнася за поръчки на колички, кошари, матраци, столчета и други обемни стоки.
За подробности по този вид услуга, не се притеснявайте да се свържете с насна тел: 0886 720 768

Доставката се извършва от куриер, до посочен от Вас адрес или до удобен за Вас офис на Speedy.

За поръчки, направени събота, неделя или през празничен ден, срокът на доставка се брои от първия работен ден.

Плащане:

1.Наложен платеж БЕЗ допълнително оскъпяване.

Плащането се извършва на място, с наложен платеж, чиято такса се поема от нас. Вие заплащате само сумата на направената от Вас поръчка без допълнително оскъпяване.

Молим Ви, да запазите касовата бележка, която сме поставили в опаковката, за евентуална замяна.

2. Банков път.

Райфайзенбанк
"Здравец 8" ЕООД
BG43RZBB91551008372304 /в лв./
BIC: RZBBBGSF

Срокът на доставка, започва след получаване на парите по сметката.