кошница 0,00 лв. (0)
0886 720 768 Уважаеми клиенти, поради големия брой поръчки и претоварването на куриерите, доставките ще бъдат извършени в рамките на 2 до 7 работни дни! Благодарим Ви предварително за проявеното разбиране!
 

Лято

1 2 3
1 2 3

През лятото всички момчета обичат да ходят по къси панталонки и тениска. Така се чувстват комфортно, както за игри, така и за разходка. Ето защо ние се стараем да подбираме модели, които да са удобни и да издържат на ежедневно пране, а също така да са красиви и стилни. Разнообразието от модели и цветове е практически неизчерпаемо, ето защо всеки може да открие най-доброто в зависимост от личните вкусове и предпочитания. Цветовите съчетания са особено оригинални, когато става дума за лято - ярки, слънчеви предложения, а също така и класическите - бяло и черно.
Лятото е сезона на потниците, ето защо тук може да откриете и много комплекти с потник и къси панталонки. Всички летни комплекти за момчета са стилно украсени с щампи, някои от които с любими анимационни герои, а за по големите с модерни надписи. Летните панталонки са от чист памук или в комбинация със синтетични  материи, които държат по хладно. Повечето панталончета са с джобченца за удобство на момченцата. Дължината е различна, според предпочитанията на всеки, имаме къси, три-четвърти или седем-осми дължини.
Всички летни комплекти, които предлагаме са от подбрани производители, доказани в България и Европа.