кошница 0,00 лв. (0)
0886 720 768

Популярни

1 2 3 4 5
1 2 3 4 5

              Предлагаме Ви голямо разнообразие от най-популярните играчки за момичета на различна възраст, така улесняваме родителите, които могат да купят най-добрите играчки за забавление на своите деца. 
               Безспорен фаворит сред играчките за момичета са куклите. Куклите са претърпели голяма промяна през годините, но винаги са с красиви коси, красиви рокли и напоследък с разнообразни аксесоари. Предлагаме също и разнообразни варианти на бебета, които се смеят, плачат, хранят се, пишкат в памперс или гърненце. За момиченцата винаги е интересно да могат да наредят къща на своята кукла, затова ние предлагаме различни обзавеждания. Имаме в нашия сайт всичко необходимо за малката домакиня: перални, прахосмукачки, сервизи за готвене и сервиране, микровълнови печки и всички останали кухненски уреди. Така можем да задоволим всеки каприз на малката къщовница. Всички момиченца, които обичат да изработват сами бижута, да правят и оцветяват фигурки, да творят разнообразни неща с ръчички могат да намерят подходящи предложения в сайта ни.
             Разбира се, интересите на момичетата не се ограничават само с къщата и ръкоделия, те са привлечени от всякакви видове лаптопи, таблети, пъзели, образователни и забавни игри с които могат да играят с приятелки или с мама и тате. Ние Ви предлагаме всички тези възможности, с които сме доволни да Ви улесним и удовлетворим.