0.00лв.
0 продукт продукта
Общо
0 продукт продукта
0.00лв.
Продължете пазаруването
Подреди по
4 от 5 на база 5 клиентски оценки
100 клиентски отзиви
Летен спален чувал с крачета "Ballerinas" в розово
4.1 от 5 на база 8 клиентски оценки
114 клиентски отзиви
Летен спален чувал "Ballerinas" в розово
4.6 от 5 на база 7 клиентски оценки
233 клиентски отзиви
Летен спален чувал с крачета "Little pirate"
4 от 5 на база 10 клиентски оценки
100 клиентски отзиви
Летен спален чувал "Little pirate"
4.1 от 5 на база 8 клиентски оценки
114 клиентски отзиви
Летен спален чувал с крачета "Romance"
4.1 от 5 на база 10 клиентски оценки
111 клиентски отзиви
Летен спален чувал "Romance"
4 от 5 на база 7 клиентски оценки
100 клиентски отзиви
Летен спален чувал с крачета "Ballerinas" в сиво
4.4 от 5 на база 9 клиентски оценки
180 клиентски отзиви
Летен спален чувал "Ballerinas" в сиво
4.8 от 5 на база 4 клиентски оценки
400 клиентски отзиви
Летен спален чувал с крачета "Toys" с бежово и сиво
4.2 от 5 на база 6 клиентски оценки
120 клиентски отзиви
Летен спален чувал "Toys" с бежово и сиво
4.2 от 5 на база 9 клиентски оценки
129 клиентски отзиви
Спален чувал с двупосочен цип и крачета "Пиленца" в синьо
4.7 от 5 на база 3 клиентски оценки
300 клиентски отзиви
Спален чувал с двупосочен цип "Пиленца" в синьо
4 от 5 на база 6 клиентски оценки
100 клиентски отзиви
Спален чувал с двупосочен цип и крачета "Пиленца" в розово
4.1 от 5 на база 9 клиентски оценки
113 клиентски отзиви
Спален чувал с двупосочен цип "Пиленца" в розово
4.8 от 5 на база 4 клиентски оценки
400 клиентски отзиви
Летен спален чувал с крачета "Животни"
4 от 5 на база 7 клиентски оценки
100 клиентски отзиви
Летен спален чувал "Животни"
4.8 от 5 на база 5 клиентски оценки
500 клиентски отзиви
Летен спален чувал с крачета "Пеперуди"
4.4 от 5 на база 7 клиентски оценки
175 клиентски отзиви
Летен спален чувал "Пеперуди"
4 от 5 на база 6 клиентски оценки
100 клиентски отзиви
Летен спален чувал с крачета "Wild animals"
4.1 от 5 на база 9 клиентски оценки
113 клиентски отзиви
Летен спален чувал "Wild animals"
Показани 20 от 103 артикули

 

Спалните чували за бебе са не само стилни и удобни, но  са и важен аксесоар, който осигурява комфорт и безопасност за  бебето. Те са изработени от висококачествени материали, които са меки на докосване и не предизвикват раздразнения на кожата , имат специални дишащи материи, които поддържат оптимална температура и влажност на тялото на бебето. Благодарение на добрия дизайн, спалните чували за бебе осигуряват правилната позиция на гръбнака и главичката на малкото дете.


За да осигурите максимален комфорт и безопасност за бебето си, изберете  спални чували за бебе от нашия богат асортимент. Ще намерите различни модели и размери, които съответстват на индивидуалните нужди на вашето дете.


Важността на спалните чували

Спалните чували за бебе са важен аксесоар за комфорта и безопасността на вашето бебе. Те предлагат редица предимства и имат важна роля в съня и развитието на бебето ви.
Един от основните аспекти на спалните чували е тяхната способност да помогнат за поддържането на топлината на тялото на бебето. Те предлагат оптимална топлинна изолация, която помага на бебето да се чувства уютно и защитено по време на сън. Това е особено важно през  студените зимни нощи или в прохладната вечер.
Те осигуряват отлична вентилация, като позволяват на въздуха да циркулира свободно, без да се задържа вътре в чувала. Това помага да се предотврати прекомерното изпотяване и предпазва бебето от неприятни усещания и дразнения, по време на  сън.


Спалните чували предлагат и допълнителна безопасност за вашето бебе. Те имат специални закопчалки и ципове, които гарантират, че чувала ще остане здраво закрепен , не може  да падне  или покрие лицето на бебето,което предпазва от задушаване. Още един важен аспект на спалните чували е тяхната  функционалност. Те предлагат достатъчно пространство за движение на бебето, като му позволяват да  изпъни краката и тялото, без да ограничават неговата свобода на движение. Това е особено полезно  през нощта, когато бебето се движи и обръща.

 

 

Защита и комфорт за вашето бебе

Спалните чували са  аксесоар, който ще осигури на вашето бебе безопасна и уютна среда за сън. Те са специално проектирани, за да осигурят защита и комфорт на вашите деца.
Защитете бебето си от случайни удари и падания с помощта на спалните чували. Те са изработени от мека и нежна материя, която прилепва към матрака и предотвратява бебето да се блъска в стените на количката или креватчето.


В допълнение към безопасността, спалните чували предлагат и комфорт за вашето бебе. Те са изключително меки и нежни на допир, което ги прави идеални за деликатната кожа на бебето. Бебешките чували са проектирани така, че да осигуряват оптимален комфорт  по време на сън, като същевременно позволяват на кожата  да диша.

Спалните чували са идеалния избор за всички родители, които се грижат за здравето и комфорта на своето бебе. Те са лесни за поставяне и сваляне и са подходящи за всички типове матраци.
Не се колебайте да инвестирате в спални чували за вашето бебе. Те ще осигурят максимална защита и комфорт, като същевременно ще ви дадат спокойствие и увереност, че вашето малко съкровище спи защитено и удобно.

 

 

Идеалният аксесоар за безопасност

Когато става дума за безопасността на бебето в спалнята, този  аксесоар е от съществено значение. Нашите спални чували са специално проектирани, за да осигуряват оптимална защита и комфорт за децата. Всички наши спални чували са изработени от висококачествени материали, които са безвредни за здравето на вашето дете. Те са напълно хипоалергенни и не съдържат вредни химикали. Благодарение на това, можете да бъдете сигурни, че бебето ви ще спи в безопасна и здравословна среда.

Нашите спални чували с  разполагат с иновативни функции, които помагат да се предотвратят потенциални опасности. Присъствието на цип осигурява лесен и бърз достъп до тялото на  бебето ви.

Всички наши спални чували са лесни за поддръжка. Те могат да се перат в пералнята и бързо съхнат. Така винаги можете да имате чист и безопасен аксесоар за спане на вашето бебе.

 

Предимства на нашите спални чували:

 

  • Безопасност и комфорт за бебето
  • Хипоалергенни материали
  • Защита от задушаване
  • Лесни за поддръжка

 

Качество и издръжливост

Когато става въпрос за спалните чували за бебе, най-важен фактор е качеството и издръжливостта им. Ние разбираме колко важно е да имате спокойствие и комфорт, когато се отнася за безопасността на вашето дете. Нашите спални чували са произведени от висококачествени материали, които са  нежни към деликатната бебешка кожа. Те осигуряват оптимална топлина и комфорт през цялата нощ, което осигурява на вашето бебе спокоен сън. Всеки спален чувал е изпитан и сертифициран според най-високите стандарти за безопасност, за да бъдете уверени в качеството и надеждността му. Нашите чували са издръжливи и устойчиви на износване, което гарантира дългогодишна употреба.

 

  • Качество - висококачествени материали
  • Издръжливост - устойчиви на износване

Ние сме сигурни, че ще бъдете доволни от нашите спални чували за бебе, които са идеалния аксесоар за комфорт и безопасност. Заложете на качеството и издръжливостта, когато става въпрос за вашето дете.

 

 

Разнообразие от дизайн и цветове

Отделете време да разгледате нашия богат каталог и да откриете точно това, което търсите. Независимо дали търсите спален чувал със забавен принт или един цветен и примамлив модел, ние сме сигурни, че ще намерите идеалното решение за вашето бебе.

Качеството на материалите и изработката на нашите спални чували са безупречни. Вниманието към детайла и грижата за безопасността на вашето бебе са ни приоритет. Всички наши спални чували са изработени от висококачествени, хипоалергични материали, които са безопасни за нежната бебешка кожа.

 

Практичност и лесно почистване

Нашите спални чували са изключително практични и удобни за вашето бебе. Не само че осигуряват комфорт и безопасност, но  са изключително лесни за почистване. Технологията, използвана при производството им, гарантира, че можете да ги перете  в пералня без опасност от износване или намачкване. Това е отлична възможност за заетите родители, които не желаят да прекарват часове в ръчно почистване.

Нашите спални чували са изработени от висококачествени материали, които не задържат замърсяванията, като прах и бактерии. Това ги прави идеални за алергични деца или деца с чувствителна кожа. Не само че ще осигурят комфортно и безопасно спане на вашето бебе, но и ще  помогнат да поддържате по-чиста и здравословна среда.

 

 

Спални чували като подарък

Спалните чували са не само важен артикул за комфорт и безопасност, но и перфектен подарък за новородено бебе. Когато избирате спален чувал като подарък, трябва да обърнете внимание на няколко важни неща. Първо, изберете правилния размер на чувала, който съответства на възрастта на бебето. Второ, внимавайте с материалите, от които е изработен чувалът. Те трябва да бъдат меки, дишащи и хипоалергенни, за да не дразнят нежната бебешка кожа.

Спалните чували като подарък са отличен избор, зашото всяко  бебе се нуждае от няколко спални чувала, за да може да бъдат сменяни редовно. Това осигурява по-добра хигиена и предпазва бебето от различни алергии и кожни дразнения. Можете да изберете спален чувал с любимия герой или мотив, което ще направи подаръка още по-специален и запомнящ се.

 

 

Подходящи за различни сезони  на годината

Спалните чували  за бебета  не само осигуряват комфорт и безопасност, но и предлагат различни варианти, подходящи за различните сезони.
През зимните месеци, когато навън е студено, специалните чували с дебел вътрешен слой и изолация ще поддържат топлината на вашето бебе и ще го предпазват от студа. Те могат да имат удобни ципове или копчета, за да улеснят обличането и свалянето на артикула.
През пролетта и есента се препоръчва използването на чували, изработени от по-лек материал, който осигурява вентилация и защита от прегряване. Те могат да имат подвижна подплата, така че да се перат лесно.
През лятото, когато навън е горещо, можете да изберете чували, изработени от лек памучен материал, който ще осигури оптимална вентилация и комфорт за вашето бебе в горещите дни.

 

Време на годината Подходящи чували
Зима Чували с плътен вътрешен слой и изолация
Пролет и Есен Чували изработени от лек материал с подплата
Лято Чували, изработени от лек памучен материал


Съвети за избор и употреба на спални чували за бебе

Безопасността и комфортът на вашето бебе са две от най-важните неща, които трябва да вземете предвид при избора и употребата на спалните чували.
Няколко съвета, които ще ви помогнат да направите правилния избор:
 

  1. Изберете спален чувал, който е подходящ за възрастта на вашето бебе. Важно е да знаете, че съществуват спални чували за новородени, за бебета на възраст от 0 до 6 месеца и за по-големите деца.
  2. Разгледайте различните модели и материали, от които са изработени спалните чували. Има различни дизайни, цветове и материи, които отговарят на вашите нужди и предпочитания. Изберете спален чувал, който е мек и дишащ, за да осигурите оптимален комфорт на бебето си.
  3. Уверете се, че спалният чувал е правилно поставен и закрепен. Проверете да няма набирания  около лицето на бебето, за да осигурите нормално дишане и циркулация на въздуха. Закопчейте ципа или копчетата на спалния чувал добре, за да предотвратите възможността детето да го отвори.
  4. Поддържайте спалния чувал  чист. Редовно го перете и сушете, следвайки указанията на производителя. Това ще защити вашето бебе от алергени и микроорганизми и ще осигури по-добра хигиена.

Запомнете, че спалният чувал е важен аксесоар за комфорта и безопасността на вашето бебе. Правилният избор и употреба могат да осигурят спокоен сън и удовлетворение както на вас, така и на вашето дете.


Често задавани въпроси:

Какви размери се предлагат за спални чували за бебета?

Предлагаме чували за спане за бебета в различни размери - от новородено до 48 месеца.

Безопасни ли са материалите, от които са изработени чувалите за спане?
Да, всички наши чували за спане са изработени от хипоалергенни материали, които са безопасни за бебешката кожа.

Могат ли да се перат в пералня?
Да, всички наши спални чували могат да се перат в перална машина при ниска температура.