0.00лв.
0 продукт продукта
Общо
0 продукт продукта
0.00лв.
Продължете пазаруването

17 от най-ужасните неща, които деца са казвали на родителите си

17 от най-ужасните неща, които деца са казвали на родителите си

Потребител в Reddit реши да попита майките и татковците следния въпрос: „Кое е най-страховитото нещо, което вашето дете някога ви е казвало?“ Важно е да отбележим, че много е вероятно част от тази „страховитост“ да произлиза от недоразбиране между възрастните и малките деца. В много от случаите цитатите са плашещи заради начина, по който ги интерпретираме. В случая детето може въобще да не е искало да каже това. Говоренето и осмислянето на концепции като смъртта например е важно, но трудно нещо за децата. Особено на фона на факта, че повечето възрастни не обичат да приказват за това и дори се страхуват от нея. Коментарите за смъртта са особено зловещи, тъй като децата все още не могат да я разберат.

 

UnfortunateBirthMark:

"Завивах двугодишния си син и той ми каза "Сбогом, тате." Отвърнах му "Не, казваме лека нощ". "Знам, но този път е сбогом", каза ми. Трябваше да го проверявам на няколко пъти през нощта, за да се уверя, че е все още там."

 

x_y_zed:

"Наскоро се возих в един автобус. Спряхме пред някаква клиника, а малкото момиченце на седалката пред мен се обърна към баща си и му каза: "Смъртта лекува бедняка". Нито дума повече."

 

Like_I_was_sayin:

"Моята тригодишна дъщеря застана до новородения си брат, погледа го за известно време, обърна се към мен и ми каза: "Тате, това е чудовище, трябва да го заровим."

 

olafthebent:

"Т.е. да не го хвърлям в огъня?" Това са думите на моята 3-годишна дъщеря, държаща своя малък брат за първи път."

 

Tom_Zarek:

"Когато бях горе-долу на 3, котката ни роди мъртвородени котенца. Попитах баща ми дали можем да им направим надгробни кръстове и той се съгласи. Докато ги майстореше, го му зададох следния въпрос: "Не са ли прекалено малки?". Татко: "Какво имаш предвид?". Аз: "Няма ли да ги приковем за тях?". След няколко минути мълчание, той отвърна "Не, няма да сторим това.". Аз: "О."

 

hrhomer:

"Моята племенница седеше на кушетката. Имаше странна физиономия. Майка й я попита за какво си мисли и тя отвърна: "Представях си как ме заливат вълни от кръв."

 

piperfloats:

5-годишно: "Мамо, когато умреш, искам да те поставя в стъкленица, за да те задържа до мен и винаги да те виждам". На това 6-годишното дете отговаря: "Това е тъпо. Откъде ще намериш толкова голяма стъкленица?"

 

abluesxs:

Попитах на шега "Кой е най-добрият начин човек да си намери приятелка" и моят 7-годишен син ми отговори: "Ще й кажа, че ако не ми стане гадже, никога повече няма да види родителите си."

 

psalm_69:

"Спях си съвсем спокойно. Към 6 сутринта ме събужда моята 4-годишна дъщеря. Лицето й е на сантиметър от моето. Поглежда ме право в очите ми и прошепва: "Искам да обеля кожата ти." Предисторията на тази ситуация е, че миналата седмица изгорях от слънцето и кожата ми започна да се бели. Ужасих се за първите няколко секунди, все пак току-що се събуждах. Не знаех дали сънувам, какво всъщност се случва."

 

PookiePi:

"В един период от време моето бебе постоянно казваше "Hi hi hi hi hi hi hi" (бел. ав. - здравей). Един ден думичките започнаха да звучат повече като "Die die die die" (бел. ав. - умри).Попитах я "Какво каза?", тя се обърна към мен и прошепна "Умриииииииии..."

 

falicor:

- Защо плачеш?- Лош човек.- Какъв лош човек?- Ето там - и посочва тъмния ъгъл на стаята. В момента, в който се обръщам, лампата до въпросния ъгъл пада. Тази нощ спа в нашето легло.

 

Lord_of_hosts:

"Моят тригодишен син винаги е бил особено весел и безгрижен. Поради тази причина това е толкова странно. Понякога, когато се гушка със своята майка, казва съвсем сериозно: "Мамо, обещавам никога да не изгризвам кокалите ти. Обещавам ти!" Нямам абсолютно никаква представа откъде е прихванал това."

 

GatorMcGovern:

"Детето на един мой приятел му казало: "Тате, толкова много те обичам, че искам да ти отрежа главата и да я нося навсякъде със себе си, за да мога да виждам лицето ти, когато си пожелая."

 

ToastedCheesee:

- Заспивай, под леглото ти няма нищо.- Сега той е зад теб. Все още не мога да преживея това. Спомням си ясно тръпките, които ме побиха.

 

utcursch:

"Една вечер изкарвах от банята моята дъщеря на две годинки и половина. Със съпругата ми й обяснявахме колко важно е да поддържа интимните си части чисти. Тя отговори съвсем небрежно: "А, никой не ме гледа там. Една нощ опитаха. Разбиха вратата и опитаха, но аз се борих. Умрях и сега съм тук". Изрече всичко това, сякаш е някаква дреболия."

 

Източник: www.obekti.bg