0.00лв.
0 продукт продукта
Общо
0 продукт продукта
0.00лв.
Продължете пазаруването

Замяна и връщане

 

Уважаеми клиенти,

При възникнали несъответствия или проблеми с доставените стоки, моля не се притеснявайте да се свържете с нас, за да уточним и решим проблема.

тел. 0885 514 577 - всеки делничен ден от 9.00ч. до 17.00ч.
e-mail: shop@kosara.bg - по всяко време

Връщане на пратки:

Безплатно - от всеки офис на Еконт 

Адрес за връщане - гр. Сливен, офис на Еконт "Светлина", получател: "Здравец 8" ЕООД

При връщане с друг куриер или начин, разходите за пратката се поемат от клиента. Адресът в този случай на връщане е: гр. Сливен, кв. "Българка" бл. 77, магазин "Косара"

"Здравец 8'' ЕООД, следва законоустановените стандарти за връщане и отказ на поръчка, учредени от Комисията за защита на потребителите в България.

Адресът на електронната платформа за онлайн решаване на потребителски спорове е: http://ec.europa.eu/odr

Проблем с пратката

При получаване на пратката, молим при нарушена цялост на опаковката да ни сигнализирате преди да подпишете документа от куриерската фирма. Рекламацията се удостоверява със забележка в товарителницата и изготвяне на протокол, който удостоверява констатираното нарушение. Ако приемете пратка без да предявите своите претенции пред куриера, рекламацията се счита за недействителна.

Замяна или връщане

Имате право да върнете или замените стока закупена онлайн в рамките на 14 дни от получаването на пратката. Задължително условие за това, съгласно Наредба Н - 18 / 2006 г. е, да приложите получения с пратката касов бон. При желание за замяна или връщане е нужно:

1.  Да попълните „Форма за връщане” директно в сайта. Можете, да я откриете:

  • На вашия имейл адрес, във всяко писмо, което сте получили във връзка с конкретната поръчка. За целта е нужно, да кликнете върху номера на поръчката в писмото и така, ще достъпите до Формата за връщане.
  • Ако имате регистрация в нашия сайт, освен описания по-горе начин, може да влезете във вашия профил и да ползвайте линка за връщане към конкретната поръчка.

2. Ако правите замяна, трябва да си направите нова поръчка с желания артикул от сайта, като в полето за коментар отбележите номера на старата ви поръчка и че това е замяна към нея. Новата поръчка ще тръгне към вас веднага, щом получим стоката, която заменяте.

3. Ако желаете възстановяване на пари за цялата или част от стойността на пратката е необходимо да ни посочите банкова сметка, по която да ви възстановим сумата в 14 дневен срок от получаване на уведомлението за отказ, освен ако не получим физически върнатите продукти или същите са увредени.
В случай, че поръчката ви е заплатена с банков превод или наложен платеж, сумата ще бъде възстановена на посочена от вас банкова сметка във формуляра за връщане на продукти.

Важно условие при връщане или замяна:
- запазена цялост на фабричната опаковка и етикет
- стоката не трябва да е прана, гладена, употребявана

Ако върнат от клиент артикул не отговаря на горните изисквания,  Косара си запазва правото да върне стоката на клиента без предупреждение.

Рекламации

При установен фабричен дефект, клиентът връща артикула за сметка на kosara.bg, като за целта трябва да се обади на тел. 0885514577, където наш оператор, да даде информация за процеса по връщане, според населеното място и възможностите на клиента. При замяна на дефектен продукт, на клиента се изпраща друг от  същия вид, а при липса на такъв се прави замяна, съгласувана с клиента. Ако не се стигне до съгласие за замяна, се възстановява заплатената сума не по късно от 14 дни. Връщането на пари  става на посочена от клиента сметка, след проверка на върнатата стока. При неспазени условия на връщане, Косара си запазва правото да не уважи искането на клиента.

Обръщаме внимание на нашите клиенти от София и Сливен, че поради нормативни съображения, поръчки направени онлайн и получени от куриер се връщат или заменят по реда за продажби от разстояние, изложен по-горе на тази страница. Същите не могат да бъдат върнати във физическите ни обекти.
Поръчки направени онлайн, но получени и платени в наш физически магазин се заменят или връщат в същия търговски обект в 14 дневен срок от покупката.

При нужда от повече информация, не се колебайте да се свържете с нас на тел. 0885514577, всеки делничен ден от 9.00 до 17.00 ч.

 

Последна редакция 09.06.2021 г.

 

 

 

Сайтът използва "бисквитки". Научи повече

Приемам (затвори)

Сайтът използва "бисквитки". Научи повече

Приемам (затвори)