0.00лв.
0 продукт продукта
Общо
0 продукт продукта
0.00лв.
Продължете пазаруването

За нас

 

Здравейте,

Ние сме Косара.

Маагзин Косара - екип

 

Казвам се Галина Трендафилова и съм собственик на търговската марка Косара. Първият детски магазин отворих през 2000 г. и от тогава до днес, с подкрепата на всички служители през годините, работим заедно за развитието на Косара.

Ние сме търговски бранд, който е специализиран в продажбата на детски дрехи и детски обувки. Предлагаме изделията на над 100 български и чужди производители. При избора на продукти за нашите магазини винаги се водим от златното сечение на доброто качество и разумната цена. Дългогодишната практика и комуникацията с клиентите ни е научила, че вкусовете и предпочитанията са строго индивидуални и затова се стремим да предлагаме богата гама от разнообразни детски модели и стилове колекции. По този начин сме убедени, че можем да откликнем на изискванията на почти всеки наш клиент.

През 2013г., стартирахме онлайн магазин kosara.bg, който ни даде нови хоризонти и нови предизвикателства. Интернет търговията е дистанционна форма, която ние се стараем да направим максимално удобна и сигурна за нашите онлайн клиенти. Влизайки в нашия сайт, искаме да се чувствате на правилното място, където лесно и с  удоволствие да направите своя избор. Уверяваме ви, че всяка поръчка се обработва с грижа и внимание от нашия екип. С удоволствие комуникираме с всеки от вас, когато това се налага или просто, защото сте ни потърсили.

От началото на 2020г., започнахме да шием модели по наша поръчка при водещи български производители. Тази тенденция се налага, поради факта, че ние добре познаваме предпочитанията на вас – нашите клиенти и можем лесно да откликнем на тях. Разнообразието на цветове, изчистената  линия и удобната кройка са водещи в нашата концепция.

Вече над 20г., успяваме да бъдем полезни на българските родители с нашите стоки. Благодарни сме на всеки един от вас за доверието, за добрите и не толкова добрите думи и отзиви. Всичко това ни стимулира да се стараем още повече.

Ние обичаме това, което правим и се надяваме, да го усетите.

Винаги сме на разположение да се свържете с нас.

Желаем ви приятно пазаруване в Онлайн Магазин Косара!

Сайтът използва "бисквитки". Научи повече

Приемам (затвори)

Сайтът използва "бисквитки". Научи повече

Приемам (затвори)