0.00лв.
0 продукт продукта
Общо
0 продукт продукта
0.00лв.
Продължете пазаруването

Коледни дрешки за незабравими спомени

Коледни дрешки за незабравими спомени

С падането на температурите и заснежаването започва и обратното отброяване до така дългоочакваните Коледни празници.

Независимо дали сте почитател на пищна украса, големи празненства и празнично настроение, или предпочитате по-практично, традиционно и скромно отбелязване, Коледа си остава един от най-специалните  моменти в годината. Особено когато имаме деца. И като такъв, този празник е идеалният момент за създаване на незабравими спомени.

Да бъдете със семейството си и да празнувате е част от  нещата, които правят този празник толкова специален. Със сигурност обаче да се празнува с малки деца и бебе съвсем не е същото като да се празнува с големи деца или пък без деца. В следващите редове опитният екип на kosara.bg ви предлага основни съвети не просто за оцеляване, а за чудесно прекарване на празниците с малки деца, както и  интересни предложения за коледни детски дрехи.

 

Коледни забавления

От традиционна украса през сладки коледни дрешки до нестандартни идеи за веселба - предлагаме ви няколко идеи как да направите  празника си още по-весел и запомнящ се, защото Коледа е един изключителен момент за всяко едно дете! И, като всяко наистина важно нещо, заслужава да му се обърне подобаващо внимание.

 

Изберете специални дрехи за всеки член на семейството.

След дългата година, на този светъл празник е хубаво, дори задължително, да се облечете празнично и кокетно. Това допринася много както за доброто настроение, така и за създаването на хубави спомени.

 

Коледната фотосесия е просто задължителна!

Не допускайте празниците да минат без да увековечите момента с хубави снимки. Базирайки се на над 22 години опит в обличането на деца, всички ние от kosara.bg ви уверяваме, че всичко друго може да бъде пропуснато, но не и коледната фотосесия. Направете поне няколко снимки с малкото ви съкровище в сладко коледно костюмче, за да не съжалявате после. След време ще се обръщате назад, ще гледате сладкото си детенце в красиво костюмче и с умиление ще си спомняте тези моменти, които отлитат изключително бързо. Освен това тези снимки са чудесни подаръци за баби и дядовци. Затова, изобщо не се колебайте. Подгответе предварително мястото за снимки – помислете дали имате специален стол, диван или може би искате снимка до камината? Планирайте да сложите новороденото си бебче в кошничка, или в голяма кутия, опакована като подарък. Красив китеник също е добра опция. Каквито и идеи да имате, заслужава си да се подготвите предварително, и да подсигурите успешни, цветни и интересни кадри.   

Разгледайте няколко чудесни коледни предложения за най-малките, които ще направят коледната фотосесия с мама и татко просто приказна:

 

Облечете малкия си бонбон във весело Коледно боди, за много настроение в студените зимни дни. 

 

 

Направете първата Коледа с бебчето си още по-вълнуваща с уникални коледни гащеризони за момиченце и коледни гащеризони за момченца! Няма нищо по-умилително от мъничко човече облечено в тематично гащеризонче, в тон с дрехите на мама и татко. 

 

 

Ако сте решили да очаровате роднините и приятелите със снимки на малчугана, разгледайте празничните ни предложения за коледни комплекти, които ще разтопят всяко сърце. Те са специално за фотографите и хората, които търсят ефектни празнични дрехи. 

 

 

За порасналите деца е подходящо да заложите на нещо забавно, лъскаво и пищно, което повдига коледното настроение и радва окото. То може да бъде коледно, но може и да бъде по-универсално. Съживете празничния дух с някоя уникална празнична рокля.

 

 

В случай че детето ви има много дрехи и търсите нещо по-универсално, което да е подходящо и за снимки, и за празника, но и за всеки ден, ето няколко прекрасни коледни блузи за момичета и за момчета, които са чудесни за целия зимен сезон.

 

 

... И не забравяйте аксесоарите!

Несъмнено момичетата имат много по-голям избор от аксесоари за Коледа. Лъскави фиби, кариолки, гривни и всякакви аксесоари за коса и ръце, а сред тях са и цветни чорапогащници и интересни чорапи

  • Изберете Коледен чорапогащник за момичето си! Предлагаме голямо разнообразие от чорапогащници от плътни, меки, еластични памучни материи, в различни цветове и с различни апликации, подходящи за хладните сезони на годината. Прекрасна покупка, но и подарък за празниците.

 

 

  • Чорапи – въпреки че едва ли ще бъдат в кадър, мъничките, топли чорапчета са задължителни в студените зимни дни.  Подсигурете хубави термочорапки за миниатюрните детски краченца с гумички на стъпалата против хлъзгане. Още свежи предложения за малки крачета има ТУК.

 

 

Направете коледното украсяване вкъщи голямо, вълнуващо събитие за всички.

Не се захващайте сама с тази задача, ако децата ви са достатъчно големи, за да помагат! Нека това е повод за малък семеен тийм билдинг. Предизвикайте малчуганите да украсят елхата и стаите нестандартно. Не бъдете критични. Дайте им поле за изява, поощрете ги. Нека се чувстват пълноправни членове на семейството.  И още една нестандартна идея - ако имате малко дете, извадете бебешките пантофки и първите му обувки и направете от тях украса за елхата. След време с удивление ще гледате на тези миниатюрни "играчки" и заедно е него ще се чудите как изобщо са му ставали.

 

Разходете се навън.

Излезте семейно. Разгледайте заедно украсата и коледната елха в града. Запалете специални свещи. Направете нещо различно със семейството си на открито. Свежият въздух се отразява изключително добре на всички, особено на децата.

 

Вземете универсален, но все пак индивидуален подарък за бебето.

За по-малките деца е много удачно да помислите за подарък, които ще може да ползвате всяка Коледа, като например забавна лепенка за стена, на която всяка година да измервате ръста им. Или коледна украса с тяхна снимка, която всяка година да изваждате и ползвате.

 

Подгответе се с различни забавни игри за всички.

Подгответе забавна томбола, в която ще могат да се включат всички. Купете книга с интересни приказки, които да четете на малчуганите вечер. Планирайте семейни игри, с които да запълните времето на децата, за да сведете до минимум свободното време за пакости.

 

Първа Коледа с бебе - съвети.

През първите години от живота на всяко дете обикновено родителите документират всички по важни моменти. А какво е по-специално от първата Коледа?! Можете да направите празника весел и специален без да пръскате куп пари за бебешки подаръци. Първите 12 месеца за всяко бебе са пълни с Първи неща – от важни събития като първа усмивка, пропълзяване и зъбче до първия семеен празник и почивка. Празник с бебе, при това с новородено, може да бъде особено предизвикателство, дори и за опитни родители. Въпреки че детето не задължително ще разбере какво се случва и защо всички са толкова развълнувани, направете тези празнични дни весели и специални и заради себе си. И заради снимките! В крайна сметка Коледа е празник не само за децата.

 

И така, след като сте направили план за прекарване на Коледните празници, избрали сте  подходящо облекло за всички и сте накупили подаръците, остава само да се насладите на идните почивни дни. Да, но...не съвсем. Предлагаме ви още няколко съвета за създаване на чудесни спомени и весело прекарване с новородено, защото дори и за най-организираните хора, празник с новородено може да се окаже истинско предизвикателство.

 

Съвети за щастлива първа Коледа с бебе

Ние от kosara.bg,  имаме над 22 годишен опит в обличане на малки съкровища с най-качествените материи, затова ви предлагаме кратка версия на най-важните съвети, които да следвате, за да се насладите на една спокойна и щастлива първа Коледа с бебе:

 

  • Запазете спокойствие! Не успяхте да подготвите всичко планирано на време? Детето изцапа коледната дрешка преди да успеете да направите снимки? Малкото ви елфче дори успя да съсипе украсата и да бутне коледното дърво преди снимките? Половината гости не дойдоха на празненството? Спокойно! Уверявам ви, че това се случва на абсолютно всички родители! Нарича се гледане на дете. По-важно е да го запазите живо и здраво, отколкото нещата да минат по план. Традициите и плановете са чудесно нещо, но в крайна сметка най-важно е как си прекарваме и как се чувстваме. Затова вместо да се напрягате от собствените си очаквания и планове, просто се отпуснете и се забавлявайте. Децата растат бързо и много скоро ще си спомняте всички тези несгоди с носталгия и умиление.

  • Упражнявайте се в поставяне на граници при среща с роднини. Колкото и изнервящи да са съветите им, помнете – те само се опитват да помогнат. И все пак не забравяйте – това е вашето дете, вие най-добре знаете какво е правилно за него.

  • Нека сигурността на детето ви е приоритет, особено ако вече пълзи и особено ако ходите на гости. Пролазилите и проходили деца са любопитни, искат да пипнат, лапнат, дръпнат и сдъвчат всичко, до което се доберат.  Така малките изследователи, без да искат, могат да предизвикат сериозни проблеми в коледната обстановка. Лампички, декорации по пода, коледно дърво, празнични покривки до земята, необезопасени контакти – всичко това е лоша комбинация с бебе. Обмислете добре всички детайли както за собствената ви украса, така и за евентуално посещение на друг дом. Със сигурност не искате спомените ви от Коледа да са свързани с болница, пожарна и други инциденти.

  • Фокусирайте се върху малките неща и се уверете, че вие самите ще сте спокойни – без излишни планове, високи очаквания и амбициозни проекти.

  • Планирайте добре нещата предварително – къде ще ходите, кога, ще има ли време за дневните дрямки, кога и как ще храните детето, ако то лази – как ще обезопасите новото място, колко време ще пътувате, всички с които ще се срещнете здрави ли са? Много пъти споменахме, че нещата не се случват задължително по план. Въпреки това, когато има бебе в семейството, планирането може да спести много главоболия. Просто бъдете гъвкави.

  • Ограничете подаръците за бебето. Коледа е символ на любовта и семейния уют. Не се престаравайте с много и скъпи коледните подаръци за най-малките. Идеалният подарък за бебето ви е вие да сте спокойни и щастливи. А, ако говорим за материални неща, идеалният подарък за бебчето е този, който ще може да се ползва всяка година, година след година, докато не се превърне в семейна реликва. Например, измерване на ръста на стената, коледна украса с бебешки снимки, книжка с коледни приказки.

 

 

И запомнете - Коледа не е празник на даването и получаването на подаръци. Коледа е специално време в годината, в което празнуваме безценните неща в живота, онези неща, които не могат да бъдат купени и продадени с пари.

 

Пожелаваме ви много семейно щастие, любов и здраве за цялото семейство. Светли празници!

 

Автор: Дарина Георгиева

 

Текстът е обект на авторско право. Копирането му или части от него става само след получаване на изричното съгласие на kosara.bg