0.00лв.
0 продукт продукта
Общо
0 продукт продукта
0.00лв.
Продължете пазаруването

Основни дрехи за гардероба на вашето новородено

Основни дрехи за гардероба на вашето новородено

Посрещането на новородено е вълнуващ момент за цялото семейство, а подготовката на гардероба и стаята, разбира се, е една от най-приятните задачи за новите родители. Осигуряването на правилното облекло и аксесоари на вашето бебе е от съществено значение за неговия комфорт и благополучие.

През всички години на работа директно с родителите, ние разбрахме добре какво е най-важното за удобството на децата що се отнася до дрехи, обувки и някои аксесоари. Именно заради това постоянно обновяваме и обогатяваме асортимента си, за да предложим най-голям избор за всеки вкус и предпочитания.

Днес ви представяме изчерпателно ръководство за основните артикули в гардероба, от които всяко новородено се нуждае, като акцентът е върху качество, комфорт и гъвкавост, с препоръки от възхитителната гама продукти на Kosara.

Кои са основните дрехи за гардероба на вашето новородено?

Най-общо казано, основните дрехи за гардероба на вашето новородено включват: 

 

Освен основните дрехи, е добре да включите и допълнителни аксесоари, като удобни одеала и пелени за повиване. Тяхното предназначение е да осигуряват топлина и комфорт, докато памучните ризи и жилетки могат да се използват за наслояване при променливи температури. 

Всички тези дрехи и аксесоари трябва да бъдат внимателно подбрани, за да са функционални и удобни, осигурявайки на вашето новородено уют и безопасност. Важно е всички дрехи да са изработени от меки, дишащи материи, които са нежни към деликатната бебешка кожа. 

Гащеризони 

Гащеризоните са основата на гардероба на всяко новородено. Тези дрехи от една част са идеални за наслояване или самостоятелно носене, осигурявайки лесен достъп за смяна на пелените. Те се закопчават с тик-так копченца  между крачетата. Изберете гащеризони, изработени от меки, дишащи материи като органичен памук, за да поддържате комфорта на деликатната кожа на вашето бебе. Kosara предлага разнообразие от гащеризони в очарователни шарки и цветове, гарантиращи както стил, така и практичност.

 

Бодита

Бодитата дават на бебето комфорт и удобство от главата до петите както през деня, така и през нощта. Изберете бодита, изработени от меки, дишащи материи като памук. Ще видите, че в Kosara имаме налични множество бодита за момичета и момчета в пастелни цветове със сладки шарки или едноцветни, като те са идеални за уютен нощен сън.

Порт бебе

Може да чувате за пръв път термина “порт бебе” и сега ще обясним какво представлява. “Порт бебее специална чанта или калъф, предназначена за носене на новородено бебе. Той обикновено е изработен от меки, дишащи материали и предлага удобство и безопасност за бебето по време на пътуване или разходка. 

Порт бебе може да бъде снабден с дръжки или ремъци, които улесняват носенето на бебето, като същевременно поддържа правилната позиция на тялото му. Често се използва за пренасяне на новороденото от болницата до дома или при кратки разходки. В асортимента си имаме както летен вариант, така и зимен вариант за Порт бебе. 

Пижами 

Пижамите за бебета играят ключова роля за осигуряване на комфорт и безопасност по време на сън. Те поддържат бебето топло през нощта и предпазват кожата му от раздразнения. Специално проектирани за сън, те намаляват риска от задушаване, като премахват необходимостта от допълнителни одеяла.

Как да изберете подходящия модел пижама? Ето нашите препоръки:

  • Материали: Избирайте пижами от меки, дишащи и хипоалергенни материи като памук и еко памук, които са нежни към кожата.
  • Размер: Уверете се, че пижамата е с правилния размер - не твърде голяма или малка, за да осигури комфорт и свобода на движение.
  • Дизайн: Търсете модели с лесни за използване тик так копчета или ципове, които улесняват смяната на пелените.
  • Сезон: Избирайте по-топли модели за зимата и по-леки, дишащи за лятото.

Рокли и поли за момичетата

При избора на рокли и поли за момичетата, на първо място трябва да се обърне внимание на комфорта. Избирайте дрехи, изработени от меки и дишащи материали като памук, които са нежни към детската кожа и позволяват свобода на движение. Един такъв модел е Лятна рокля с тънки презрамки в цвят пепел от рози. Важно е да се избере правилният размер, който да не е твърде стегнат или твърде широк. Обърнете внимание на таблиците с размери, които ще намерите до всеки продукт. 

Включете детето в избора на дрехи, за да отразите неговите предпочитания и стил. Косара предлага разнообразие от модели, подходящи за различни случаи - от ежедневни до официални, като може да разгледате целия асортимент от Рокли и поли за момичета тук.

Чорапи и обувки за топли крачетата

Поддържането на краката на вашето новородено топли е от решаващо значение. Чорапите и обувките на Kosara са проектирани да стоят отлично на малки крачета, изработени са от меки материали, които осигуряват максимален комфорт, а обувките са здрави и също толкова удобни. Изберете няколко чифта чорапи и обувки в неутрални цветове, които отиват на всяко облекло или игриви шарки за допълнително настроение. Може да разгледате следните категории:
Чорапи за момичета

Чорапи за момчета

Обувки за момичета

Обувки за момчета 

 

Желаем ви приятно разглеждане и пазаруване с Косара: С обич за децата!