0.00лв.
0 продукт продукта
Общо
0 продукт продукта
0.00лв.
Продължете пазаруването

Списък на първите бебешки дрешки от Косара

Списък на първите бебешки дрешки от Косара

Появата на нов живот е един от най-специалните моменти в живота на всеки човек - независимо дали е майка, баща, баба, дядо, чичо или леля. Обикновено цялото семейство започва трескава подготовка за новия член на семейството след научаване на щастливата вест. Всяко бебче е ценен подарък, за който родителите, а и цялата рода покрай тях, искат да се погрижат по най-добрия начин. И точно затова често се стига до презапасяване с ненужни или просто излишни дрехи, играчки и други бебешки пособия.  За презапасяването до голяма степен допринася и фактът, че пазаруването на бебешки дрешки и пособия е може би любимо занимание на всички хора, независимо кой подред е новият член. Всички тези сладки миниатюрни дрешки, шарени играчки и сладки обувчици могат много лесно да изкушат и най-сериозната и практична майка да похарчи цяло състояние, само за да ги види на своята рожба.

 

Точно за това са създадени списъците за новородени – те помагат както на родителите да си планират всички необходими покупки, без да забравят нещо важно, така и на роднини и приятели на бъдещите родители, които искат да направят полезен подарък за бъдещото малко човече.

 

Този списък е за вас, ако и вие очаквате бебче в семейството. Може да го използвате и ако имате приятели, които очакват дете или пък вече имат новородено. Ако пък вече сте вкъщи с новороденото, но все още не сте напазарували всичко необходимо,  тази статия, създадена от опитния екип kosara.bg, ще ви е от голяма ползва, защото ви предлага лист с всичко необходимо, а не с всичко възможно, което може да купите. Това е напълно достатъчният лист с покупки, с който ще сте спокойни, че най-важните неща за вашето новороденото бебче са налични.

 

Нещо повече - за ваше улеснение, може да разгледате и поръчате всичко избрано от списъка по-долу през онлайн магазина ни kosara.bg с безплатна доставка и преглед в наш физически магазин.

 

 

Списък на първите бебешки дрешки

  1. Комплект за изписване на бебе момиче и на бебе момче

  2. Бодита за бебе момиче и за бебе момче, като ви препоръчваме моделчета с предно закопчаване, за по-лесно обличане на новороденото:

  1. Камизолка /блузка без копчета тип кимоно/ за бебе момиче и за бебе момче- 2-3 бр. по избор, вместо боди

  2. Гащеризон /пижама за бебе момиче и за бебе момче – 2-3 бр.

  3. Ританки за бебе момиче и тук за бебе момче – 4-5 бр.

  4. Комплект за бебе момиче и тук за бебе момче – 2-3 бр.

  • може да е с жилетка и ританки

  • или с блузка и панталонче

  1. Трикотажна жилетка за бебе момиче и тук за бебе момче – 2 бр.

  2. Терлички /памучни или плетени според сезона/ - 2 чифта

  3. Чорапки за бебе момиче и тук за бебе момче – 2 - 3 чифта

  4. Комплект пелени за повиване /2 бархетни и 2 тензухени/ - 1-2 бр.

  5. Пелени за бодърстване и разходка за бебе момиче и тук за бебе момче – 1-2 бр.

  6. Хавлия с качулка – 2 бр.

  7. Спален чувал – по преценка

  8. Текстилни непромокаеми подложки за повиване / удобни за носене / – 2 бр.

  9. Лигавник за бебе – 2-3 бр.

  10. Памучни кърпи – 4-5 бр.

  11. Ръкавички за предпазване от драскане за бебе момиче и тук за бебе момче – 2 бр.

  12. Трикотажна шапка за след баня за момиченца и за момченца – по избор

  13. Шапка за разходка за момиченца и за момченца

  14. Термогащеризон /ескимос – космонафт/ за зимните бебета за бебе момиче и тук за бебе момче

  15. Протектор за матрак и възглавничка

  16. Комплект чаршафи за креватчето

Използвайте този списък за новородени и помогнете на своето семейство или на вашите близки да организират покупките за новия член на семейството по най-добрия и ефективен начин.  Доверете се на 22 годишния опит на kosara.bg за качествени материи и всички най-важни аксесоари за малките съкровища и планирайте всички необходими покупки с удоволствие и увереност.

 

Автор: Дарина Георгиева

Текстът е обект на авторско право. Копирането му или части от него става само след получаване на изричното съгласие на kosara.bg